مصاحبه ي علي فلاح

۲۲۸ بازديد

ارزيابي شما از اولويت ها و پتانسيل هاي استان چيست؟

من فكر مي كنم بزرگترين معضل ما در هر بخش عدم نياز سنجي است يعني توليد  در راستاي تشخيص افراد سازماندهي مي شود نه دولت،حالا اين فرايند چه در بخش اقتصادي باشد چه در بخش فرهنگي و .... لذا سيستم دولتي براي اداره كشور برنامه مدون و منسجم براي بخش توليدي كشور ندارد.به همين دليل است كه يك روز سيب زميني دور ريخته مي شود يك روز گوجه فرنگي و... به دليل اشباع بازار در بعضي از بخشهاي توليدي،توليدكنندگان با مشكل بازار و فروش روبه رو ميشوند يا مهمتر از آن استعدادهاي منطقه ايي براي توليد نداريم هر كسي هر چيزي را خودش تشخيص مي دهد مي كارد يا مي سازد بدون اينكه بداند آن محصول  در آن منطقه بازدهي خواهد داشت يا نه.

استان پتانسيل هاي بالفعل زيادي دارد كه هم اكنون راكد مانده است اصلا نيازي نيست كه به دنبال پتانسيلهاي مغفول باشيم هم اكنون استان در بخش صنعت با فرسودگي صنايع و در بخش كشاورزي با مشكل آ ب روبه رو است اگر سياست هاي غلط در تصميم گيري ها نباشد پتانسيل هاي بالفعل مشكل استان را حل خواهد كرد و تا حدود زيادي مشكل اقتصادي ، اشتغال و بيكاري در سطح استان سازماندهي و رفع مي گردد.

عملكرد وكلاي مردم سوال استان در مجلس شوراي اسلامي در 37 سال بعد از انقلاب چگونه بررسي مي كنيد؟ چقدر به هم افزايي مجمع نمايندگي استان معتقد هستيد آيا در ادوار مختلف گرو كشي هاي وكلاي مردم در استان منجر به هم افزايي در جهت پيشبرد همه جانبه استان شده است؟

ببينيد  وكلاي مردم در طول 37 سال گذشته هر كدام بنا بر توان و تخصص خود تلاش كرده اند ولي انتظارات مردم از نمايندگان فرق مي كند مردم از نمايندگان توقع تحول دارند نه يك كار روتين اداري كه بيشتر به فكر حفظ وضع موجود باشد مردم از ملاحظه و محافظه كاري مديريتي در كشور خسته شده اند مردم به دنبال مديريتي شفاف و  صادق با خود هستند البته ملاحظات و مصالح نظام بايد در جاي خود باشد ولي اين را بايد بدانيم كه ما نماينده مردم هستيم.

مردم محرم ما هستنددر اصل نماينده همان مردم است پس چيزي براي پنهان كردن از مردم وجود ندارد اگر مردم همه شرايط كشور را درك كردند با كشور و نظام به راحتي مدارا خواهند كرد اصلا كشور مال همه مردم است،ودليل ندارد انان مسائل مربوط به خودشان را ندانند البته در ادوار گذشته  نمايندگان استان زاويه زيادي با هم نداشتند و تقريبا كنار هم بودند ولي آنچه كه معلوم است تعداد نمايندگان استان در مجلس كم است و اين موضوع در تصميمات مديريتي كشور تاثير خود را مي گذارد ولي گرو كشي هاي سياسي در استان متاسفانه اثرات منفي هم داشته است كه اين اثرات در كل كشور وجود دارد چون مديران مستقل و غير وابسته  و صادق زيادي در كشور هستند كه در تصميمات مديريتي كشور واستان  به دليل همين گرو كشي ها اثر گذار نيستند و ما نتوانستيم از همه ي ظرفيتهاي استاني در كشور و استان براي پيشبرد برنامه ها استفاده نماييم .

 

آيا ليست فعلي جريان اصولگرايان را در استان براساس اجماع نخبگان اين گروه سياسي مي دانيد؟ به نظر شما ملاك براي انتخاب اين ليست بر چه اساسي سنيجده ميشود؟

ببنيد بعضي سلايق باعث شده همه ظرفيتهاي اصول گرايي در استان نتواند كنار هم قرار گيرند و اين ضعف بزرگي  است كه جريان اصول گرايي را تهديد مي كند و تمهيداتي هم كه بتواند همه پتانسيل ها را در استان كنار هم قرار دهد انديشه نشده است لذا نگاه هاي انحصاري در جريان هاي سياسي كشور هميشه دردسر ساز بوده است هرچند اهداف همه يكي است ولي تنگ نظري ها سبب گسست جرينها شده است.

آيا عملكرد نهاد نظارتي را  اين دوره قابل دفاع است؟

ميثاق ملي ما قانون اساسي است و سازو كارهايي است كه حضرت امام (ره) براي نظام اسلامي تعريف كرده اند كه اين ساز و كارها تاكنون كشور را از گزند حوادث محفوظ  نگه داشته است ديدگاه هاي حزبي و جناحي ما نبايد به اصول نظام خدشه وارد كند ولي  اشكالاتي در روش تاييد افراد وجود دارد كه ميتوان آنها را اصلاح كرد از جمله فرصت اندك بررسي ها و كميت و كيفيت نيروي انساني دستگاه هاي نظارتي كه ممكن است خدايي نكرده نتيجه ان به روحيات افراد صدمه وارد كند  ولي زير سوال بردن نظام و نهاد هاي قانوني و نظارتي آن نه به مصلحت كشور است نه به مصلحت مردم، همه بايد از قوانين كشور تمكين  نماييم،هرچند ديدگاه هاي بعضي افراد در آن لحاظ نشده باشد.

ارزيابي شما از متقاضيان ثبت نام شده در اين دوره چيست؟

خب قدر مسلم، هر كسي كه براي ورود به صحنه انتخابات اهدافي را دنبال مي كند ولي آنچه كه تاكنون مشاهده شده بعضي از عزيزان تاييد شده قعاليت آنچناني ندارند لذا هرچقدر سلايق متنوع باشد انتخابات هم پر شور خواهد بود فقط ثبت نام كردن و گرفتن تاييد از هيئت هاي اجرايي و نظارتي نبايد ملاك  ورود باشد.

به عنوان كارشناس سياست خارجي عملكرد كشور در دوره اعتدال در اين زمينه را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

براي من استقلال و عزت كشور مهمترين ملاك عملكرد دولتها است ما نبايد  از چارچوب قانون اساسي خارج شويم البته تعامل با دنيا داراي پشتوانه عقلي و منطقي است و كشور نيازمند ارامش است آنچه كه مسلم است وحدت كلمه بين مسئولين و همچنين و نيز بين مسولين و  مردم مي تواند نظام را به اهداف متعالي برساند.

هزينه تبليغات خود را چگونه تامين مي كنيد؟

از دسترنج حدود چهل سا كار و تلاش در كشور كه از راه حلال و مشروع به دست آورده ام.

آيا طرفداران شما بايد منتظر انصراف شما به نفع ائتلاف اصولگرايان در روز هاي آينده باشند؟

 

من براي ورود به انتخابات با هدف مشخصي آمده ام و اگر قرار بود ائتلافي باشد مي بايست در همان روزهاي اول مشخص مي شد الان ديگر دير است با قدرت و تلاش در صحنه هستم تا نتيجه را صندوق هاي راي مشخص نمايند لذا به نفع هيچ كس كنار  نخواهم رفت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.